Mijn eerste weken bij KBenP

Sinds 20 maart ben ik in dienst bij KBenP. Voordat ik in contact kwam met KBenP, had ik er eigenlijk niet bij stilgestaan dat een dergelijke baan bestond. Inmiddels ben ik mij ontzettend bewust van het belang van deze baan en de bijdrage die het levert! Iedereen wil toch dat er goed en verantwoordelijk wordt omgegaan met belastinggeld? Natuurlijk! En dat de gemeente transparant is over de informatie die er over jou is in het systeem? Natuurlijk! Dit zijn een aantal dingen die KBenP verzorgt en ondersteund.

De stap naar deze baan lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo logisch, want hoe kan ik mijn achtergrond in hospitality inzetten voor het aanbesteden van systemen bij de overheid? Als adviseur is de communicatie het belangrijkste wat er is, dus hospitality komt erg van pas.

Inmiddels ben ik al bij een aantal opdrachten betrokken, waaronder het bekijken van de inzet van Teams Sharepoint, de aanbesteding van een zaaksysteem voor een gemeente en onderzoek naar het huidige gebruik van systemen. Het intensiever gebruiken van Teams Sharepoint biedt met name een uitkomst door de samenkomst van verschillende functionaliteiten. Hierdoor kan Teams worden ingezet als veel meer dan alleen een middel om te chatten of videobellen. Het kan namelijk ook gebruikt worden om samen in real time aan documenten werken en deze te beheren op een centrale plek. Het aanbesteden van een zaaksysteem is opgebouwd uit procesmatige stappen die ervoor zorgen dat het proces eerlijk en correct verloopt. Het onderzoek naar het gebruik van huidige systemen biedt ook een kans om efficiënter te gaan werken of juist om processen te vernieuwen.

Daarnaast waren we aanwezig op de SIM stagemarkt op de Haagse Hogeschool om kennis te maken met studenten en te vertellen over onze stagemogelijkheden. Alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt loopt dus ontzettend uiteen en zelfs nu heb ik nog lang niet alles gezien.

Heb jij vragen of kunnen wij iets voor jou betekenen? Neem dan contact op met Luna Bekker via luna.bekker@kbenp.nl

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.