KBenP Digitale Overheid

KBenP Digitale Overheid staat bekend om haar onafhankelijk, eerlijk advies en brede marktkennis. Digitaal (Zaakgericht) Werken, (online) Dienstverlening en Informatiemanagement zijn de kern van ons werk. Vanuit deze kennis hebben wij deze website opgezet.

We helpen uw organisatie naar een digitale toekomst. Dit doen wij door uw organisatie te ondersteunen bij het scherp krijgen van de behoeften. We kunnen u begeleiden bij de selectie van de juiste ICT middelen of inzet van bestaande middelen om zaakgericht te werken en optimale dienstverlening aan te bieden aan uw klanten. Bij een organisatiebrede implementatie bereiden we uw mensen voor op de veranderingen die dit met zich meebrengt. Een pragmatische en mensgerichte aanpak staat bij ons voorop.

Onze dienstverlening:

Advies, Visievorming, Implementatie, Businesscase, Second opinion, Aanbesteding, Proof of Concept

www.digitaleoverheidlive.nl | LeverancierslegendaLive! | Implementatiemodel | Basis Programma van Eisen en Wensen

Ons team heeft een eigen visie, is multidisciplinair en vindt digitaal werken de gewoonste zaak van de wereld. Elke adviseur heeft zijn of haar eigen specialisme. Wij zijn bovenal veranderkundig sterk en combineren dit met inhoudelijke kennis van architectuur en techniek, (online) dienstverlening, DIV en communicatie. Samen zorgen we voor een integrale aanpak die uw organisatie verder helpt.

Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft, of een wijziging voor de kaart wilt doorgeven via het contactformulier.

Het team van KBenP Digitale Overheid: