Zaakgericht Werken voor de Overheid krijgt een nieuwe naam

Na 10 jaar het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid te hebben georganiseerd te hebben is het de hoogste tijd om het een nieuw leven in te blazen. Het gaat immers verder dan zaakgericht werken. Daarom gaan we dit jaar onder een nieuwe naam verder. Met trots kondigen we ‘De toekomstgerichte overheid’ aan. De toekomstgerichte overheid focust zich op een goede dienstverlening, bedrijfsvoering en informatiehuishouding.

De toekomstgerichte overheid 2023

26 september, 2023

ADO, Den Haag

Vandaag aan de slag voor morgen

De wereld verandert constant en daarbij verwachten inwoners, ondernemers en bezoekers dat de overheid mee verandert. Hoe zorgt u als overheidsorganisatie ervoor dat dat mogelijk wordt? En dat alles goed ingericht is, zodat u uw data ook slim kunt gaan gebruiken en inzetten? Overheidsinstanties dienen gemakkelijker gegevens te kunnen delen en hergebruiken met elkaar.

Helaas laten zaken zoals de toeslagenaffaire en hoe lang het heeft geduurd voordat de Wet Open Overheid is aangenomen, zien dat de overheid nog niet de overheid van morgen is. Laten we ‘Vandaag aan de slag gaan’ voor morgen, benoemen wat wel mogelijk is en de stappen zetten om de overheid van morgen te zijn.

Schrijf u vandaag nog in!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.