LIVE!2024

De belangrijkste informatie op een rij:

Datum:           Dinsdag 12 maart 2024
Begintijd:       9.00u
Eindtijd:         16.30u
Locatie:          Congrescentrum 1931 te Den Bosch
Kosten:          Gratis voor medewerkers binnen de (semi) publieke sector
Aanmelden:   Klik op deze link om naar het aanmeldformulier te gaan.

Wat is LIVE!2024?

Op dinsdag 12 maart 2024 organiseert KBenP Digitale Overheid voor de tiende keer het evenement LIVE! in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch!

Wat is LIVE!2024?

LIVE!2024 draait om het zien, beleven en ervaren van  verschillende systemen en oplossingen voor de (semi) publieke sector. Verschillende leveranciers van  o.a. zaaksystemen, VTH-systemen, documentcreatietooling, digitale werkplekken en anonimiseringssoftware nemen hieraan deel en laten zien wat ze kunnen. Iedere leverancier geeft één of meerdere live demonstraties van het betreffende systeem en brengt u zo op de hoogte van de huidige status van hun product.

Daarnaast is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met  leveranciers en door middel van de zogeheten ‘knoppentafels’ zelf door de draaiende applicaties heen te klikken. Ook het ontmoeten van collega’s, met elkaar in gesprek gaan en kennis uitwisselen is een belangrijk onderdeel van LIVE!2024.

Kortom: LIVE!2024 is een laagdrempelig event waar kennis delen en zelf ervaren centraal staat.

Voor wie is het evenement?

Het event is kosteloos te bezoeken voor interne medewerkers van de (semi) publieke sector.

Dit jaar hebben we ook een aantal plekken voor externen of ZZP’ers die werkzaam zijn bij een (semi) publieke organisatie. Deze plekken zijn tegen betaling beschikbaar.

Er worden ruim 400 bezoekers verwacht. De inschrijvingen zijn geopend! Houd onze nieuwsbrief en onze socials in de gaten voor alle updates rondom LIVE!

Tot in maart bij LIVE!2024,

Het team van KBenP Digitale Overheid