Microsoft 365

Het inrichten en beheren van Microsoft 365 (M365) is een complex proces. Vooral voor overheidsorganisaties waar een goede informatiehuishouding en juiste archivering essentieel zijn. Bij KBenP Digitale Overheid helpen we onze opdrachtgevers met de juiste keuzes bij de M365-inrichting. 

Dit doen we onder andere door: 

  • Advies, kennisopbouw en visievormig 

Het vaststellen van het ambitieniveau voor uw organisatie op het gebied van M365, en het begeleiden bij de stappen om grip te krijgen op uw informatiehuishouding.    

  • Het inkopen van de juiste licenties en dienstverlening 

Wij bieden u inzicht  in de verschillende mogelijkheden en licenties die Microsoft aanbiedt, en helpen u met het maken van een passende keuze op basis van uw wensen.  

  • Implementatie en adoptie  

Wij helpen u met het opstellen van een juiste inrichtingsstrategie, waarbij we ordeningsstructuren, sjablonen, metadata en labels gebruiken om controle te krijgen over informatie en archivering in M365. Net als bij elke digitale transitie is adoptie een bepalende succesfactor. Samen met u maken wij daarom een adoptiestrategie op maat. 

  • Het beheren van M365 

Wij helpen u met het functioneel inrichten van de M365-applicaties op basis van uw strategie en kijken naar doorontwikkeling op basis van uw ambitiniveau en de ontwikkelingen binnen M365.