Inschrijvingen LIVE!23 geopend

Op donderdag 9 maart 2023 organiseert KBenP Digitale Overheid voor de negende keer het event LIVE!2023 in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch!

Wat is LIVE!2023?

Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende systemen en oplossingen op de markt. Verschillende leveranciers van systemen zoals o.a. zaaksystemen, VTH-systemen, documentcreatietools, digitale werkplek en anonimiseringssoftware nemen deel aan het event. Iedere leverancier geeft twee demonstraties van het betreffende systeem of de oplossing en brengt u zo op de hoogte van de laatste ins en outs van hun product. Daarnaast is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de leveranciers en zelf achter de knoppen te zitten. Ook het ontmoeten van collega organisaties en met elkaar in gesprek gaan is een belangrijk onderdeel van LIVE!2023. Kortom, een laagdrempelig event waar van elkaar leren en zelf achter de knoppen zitten centraal staat.

Voor wie is het event?

Het event is kosteloos te bezoeken voor medewerkers in dienst van de (semi)overheid. Dit jaar hebben we ook een aantal plekken voor externe of ZZP’er werkzaam bij (semi)overheid tegen betaling beschikbaar. Er worden ruim 400 bezoekers verwacht. De inschrijvingen zijn geopend, dus wees er snel bij! Nu al enthousiast? Meld je aan via het inschrijfformulier.

Wat is het programma?

Onderaan wordt weergegeven welke leverancier wanneer een demonstratie geeft. Je kan dus je eigen dagprogramma met demonstraties samenstellen! Wil je even geen demonstratie bezoeken? Blijf dan in de foyer waar je onder het genot van een kop koffie langs de stand van alle deelnemende leveranciers kan lopen.

Zie alle informatie op https://digitaleoverheidlive.nl/live2023/

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.