Vernieuw de Overheid!

Wat in mei begon met 1 trainee en de vraag laten we eens onderzoeken of er vraag is naar trainees op het gebied van functioneel beheer is als snel uitgegroeid naar vijf trainees op mooie opdrachten. Dat vraagt natuurlijk ook om een website waarop we informatie en ervaringsverhalen kunnen delen. Daarom zijn we trots dat deze er nu is: vernieuwdeoverheid.nl is live!

Vernieuw de overheid is onderdeel van KBenP Digitale Overheid en heeft als doel om de overheid te helpen om iedere dag weer een beetje beter en efficiënter te gaan werken. Een goede informatiehuishouding is hierbij cruciaal. Daarom leiden wij jonge professionals op als functioneel beheerder! Onze professionals zijn digitaal vaardig, communicatief sterk, kunnen snel schakelen en helpen graag mee aan het vernieuwen van de overheid. Onze functioneel beheerders zijn snel inzetbaar, leren snel het systeem kennen en voelen zich thuis binnen iedere organisatie.

Daarnaast zorgen wij vanuit KBenP Digitale Overheid voor de inhoudelijke opleiding (Itil/Bisl, projectmatig werken, de wereld van zaaksystemen, etc.), begeleiding van onze professionals en volgen ze trainingen gericht op hun persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze nieuwe website vernieuwdeoverheid.nl of stuur een bericht naar Lobke Westra via lobke.westra@kbenp.nl

Deel dit bericht:

Facebook
LinkedIn

Dit bericht heeft 3 reacties

    1. Sven Blom

      Dank voor je oplettendheid. We werken er aan om het zo snel mogelijk te verhelpen.

  1. Lobke

    De website is weer in de lucht!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.