Tip van de week: Hoe kom je naar live!?

Live! 2023 vindt plaats op de vaste locatie: 1931 te Den Bosch, maar hoe komen we daar? Dit kan op allerlei manieren natuurlijk!

Het dichtstbijzijnde treinstation, Station ‘s-Hertogenbosch, Magistratenlaan, zit op een kwartier loopafstand van 1931 vandaan. In de trein hoeft u zich niet te vervelen natuurlijk. U kunt een boek lezen, een podcast luisteren of wat meer inlezen in de leveranciers die komen op het event. Of komt u met collega’s, dan is het misschien leuk om te bespreken waar iedereen het meest nieuwsgierig naar is.

Een taxi vanaf het station nemen kan natuurlijk ook. Misschien heeft de taxichauffeur nog leuke tips of verhalen over Den Bosch. Of gewoon vertrouwd in je eigen auto luisteren naar je favoriete artiest.

Mensen die dichtbij wonen kunnen natuurlijk lekker met de fiets, en uiteraard kan je bij het station nog altijd een OV fiets nemen. Natuurlijk kan je ook altijd de dag voor het event blijven hangen voor de Bossche bollen in het centrum, misschien is een hotelovernachting dan niet een slecht idee.

Hoe komen jullie naar Live!? Laat het ons hieronder weten in de reacties!

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dit bericht heeft één reactie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.