Tip van de week: Hoe haal je alles uit de demo’s?

Op 9 maart hosten wij weer ons event, #Live! 2023, bij #1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch. Verschillende leveranciers van systemen zoals zaaksystemen, VTH-systemen, documentcreatietools, digitale werkplek en anonimiseringssoftware zijn hier aanwezig.

Verspreid over de dag zijn er 4 blokken van een uur gereserveerd voor leveranciers om een demonstratie te geven over hun product. De 32 aanwezige leveranciers geven twee keer een demonstratie. Zo is de kans op een demo missen al wat kleiner.

Eén persoon kan helaas niet alle demo’s bijwonen. Onze grote tip hiervoor is vrij simpel. Kom met collega’s! Verspreid de interesse en bespreek achteraf de opgedane kennis. Uiteraard zou het dan wel handig zijn om een notitieblok mee te nemen voor je collega’s.

Er is geen inschrijving nodig voor een demo. Wees wel op tijd, vol is vol. Het is natuurlijk handig om van tevoren een eigen dagprogramma te maken. Bezoek onze site om te kijken welke leverancier wanneer een demonstratie geeft: LIVE!2023 – Digitaleoverheidlive.nl

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.