LIVE2021! in cijfers

Op 4 maart 2021 vond dit jaar wederom LIVE! plaats: hét event van KBenP Digitale Overheid. Dit jaar anders dan de vorige edities, want ook wij moesten besluiten om het event online te houden. Best spannend en vooral erg onvoorspelbaar, maar ook een leuke en nieuwe ervaring. En het mooie van een online event is natuurlijk wel dat je na afloop onbeperkt statistieken kan analyseren!

In totaal hebben 493 bezoekers zich geregistreerd waarvan er ook 471 daadwerkelijk zijn geweest.  Uiteraard was niet iedereen er tegelijkertijd, maar eigenlijk de gehele ochtend schommelde dit aantal net onder de 400 bezoekers tegelijkertijd met de piek op 396 bezoekers.

Statistieken LIVE

Gemiddeld hebben bezoekers het event 5 uur en 16 minuten bezocht vanuit 6 verschillende landen en hebben zij 2361 chatberichten verstuurd aan elkaar. De meeste actieve persoon bij de verschillende sessies was een bezoeker werkzaam bij de gemeente Beekdaelen.

De populairste leveranciers gedurende de dag waren, naast de huiskamer van KBenP Digitale Overheid, zelf, Zaaksysteem.nl, Visma Roxit en ilionx, maar bij Decos werd er het meest gechat.

De evaluatie is inmiddels ook binnen. De meeste bezoekers zijn erg tevreden en geven LIVE2021! een score van een 7 of 8. Over het algemeen is men van mening dat, binnen de kaders waarmee we momenteel moeten werken, we het maximale uit ons event hebben gehaald. Een duidelijke wens van de meeste bezoekers voor volgend jaar is weer fysiek bij elkaar komen om beter te kunnen netwerken en sessies interactiever te maken. Daarnaast werd uiteraard de goede lunch, de Bossche bollen en de worstenbroodjes erg gemist.

Op 17 maart 2022 zal de volgende editie plaatsvinden. Wij gaan er vanuit dat dit gewoon weer fysiek zal gebeuren in het vertrouwde ’s Hertogenbosch bij 1931. 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.