Twee trainees Digitale Overheid beschikbaar!

Op zoek naar een enthousiaste trainee die binnen je organisatie ondersteuning kan bieden als Trainee Functioneel Beheerder / Informatiemanagement? Wij hebben momenteel twee zeer gemotiveerde kandidaten beschikbaar!

Gabriel is onlangs gestart en direct inzetbaar, Elisa heeft al een opdracht maar nog ruimte over. Zij heeft inmiddels ervaring op het VTH domein en met meerdere zaaksystemen.

Onze professionals zijn gedreven, leergierig en kunnen direct fulltime aan de slag. Ze hebben een sterke affiniteit met ICT en blinken uit in communicatieve vaardigheden. Bij KBenP Digitale Overheid bieden wij een grondig opleidingstraject en persoonlijke begeleiding vanuit ons ervaren team.

Dankzij onze diepgaande expertise in informatiemanagement en functioneel beheer, zijn onze trainees klaar om direct waarde toe te voegen aan een team.

Wil je meer te weten komen over ons traineeship? Bezoek onze website www.vernieuwdeoverheid.nl

Heb je een passende opdracht voor onze trainees of wil je meer informatie over onze getalenteerde kandidaten? Aarzel niet om contact op te nemen met Lobke Westra (lobke.westra@kbenp.nl) of Annelot Nijkamp (annelot.nijkamp@kbenp.nl)

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.